Shots

ingefær Dark sweet & hot                1liter 120,-kr 0,5 liter 70,-kr

Ingefær havtorn shots     1 liter 120,-kr   0,5 liter 70,-kr

Hvad er Ingefær godt for?  

Ingefær indeholder en række aktivstoffer, der har antiinflammatorisk effekt. Ingefær indeholder blandt andet antioxidanter, gingeroler og aromatiske olier, A vitmanin, B vitamin, C vitamin, E vitaminer. Herudover er der også magnesium, kalium, fosfor, silicium, jern, natrium, calcium og zink.

Til sammen har de veldokumenteret antiinflammatorisk effekt på eksempelvis på fordøjelsen, mod gigtsmerter, inflammation, feber, svampevækst, kvalme, søsyge og køresyge, reducere kolesteroltallet betydeligt så man reduceret risiko for hjertesygdomme, Ingefær kan også virke appetitstimulerende og kan have lindrende effekt i forbindelse med kemoterapi.

Hvad er havtorn godt for?

Havtorn hjælper med at helbrede og forstærke hele kroppen. Med 14 essentielle vitaminer, omega 3 6 9 og det sjældne omega 7, vigtige antioxidanter og utallige næringsstoffer og anti-inflammatoriske egenskaber, er havtorn en atombombe af sundhed samlet i et lillebitte bær. Bærret har næsten alt, din krop har behov for.

Havtorn har ekstrem høje indhold af vitaminer, antioxidanter, næringsstoffer og organiske syrer. Faktisk indeholder havtorn over 190 bioaktive stoffer, som giver næring til kroppen – både udvendigt og indvendigt. Det er også videnskabeligt bevist, at bærerne har en sundhedsfremmende virkning på vores kroppe. Det betyder, at havtorn kan give et utroligt stort bidrag til din sundhed og velvære. 

Få et kæmpe boost af C vitamin

Ét enkelt havtorn bær indeholder den samme mængde C vitamin som en appelsin eller en citron. De små, kraftfulde bær kan dermed hjælpe med at forbedre din hud, dine knogler samt dit tandkød og dine tænder. C vitamin er nemlig en vigtig del i produktionen af kollagen, som er en nødvendig del i udviklingen og vedligeholdelsen af vores kroppe.

Styrker dit syn

Havtorn indeholder også en stor mængde A vitaminer og antioxidanter, som bidrager til vedligeholdelsen af vores syn, forebygger grå stær og hjælper til at bevare vores nattesyn.

Beskytter din mave med omega 7

Havtorn har den største koncentration af den sjældne og meget sunde omega 7 fedtsyre af alle planter. Omega 7 fedtsyrer får vi nemlig ellers normalt fra fisk og fiskeolie. Havtorn omega 7 kan beskytte dit fordøjelsessystem, da fedtsyrerne giver din mave en slags beklædning, som beskytter mod skade. Omega 7 bliver også forbundet med bekæmpelse af fedmerelaterede sygdomme som for eksempel diabetes. Forskningen er dog ikke entydig på dette område og denne forbindelse er endnu ikke endeligt bevist. 

Giver en sundere hud

Havtorn har flere positive effekter for vores hud. De sunde næringsstoffer i bærerne kan styrke huden, øge elasticiteten, hydrerer og stimulerer dannelsen af nye hudceller.