Hvordan foregår healing?

Hvordan foregår healing?

Når du kommer til LTH Energy Healing Horsens, kommer du op at ligge på en briks. Med alt tøjet på og et tæppe over dig. Jeg sætter lidt roligt musik på, og begynder at heale dig. Dette foregår ved, at jeg holder mine hænder over din krop, uden at røre ved dig. Jeg rører på intet tidspunkt ved dig.

Når mine hænder er over din krop, kan jeg mærke hvor du har blokeringer i de strømme af energi, der flyder i din krop. Når jeg har mærket, hvor du har blokeringerne – hvis du har nogen – vil jeg opløse blokeringerne. Og det er denne proces, der er selve healingen. Efter opløsningen vil du mærke det på forskellig vis, alt efter hvori dine blokeringer bestod.

Selve opløsningen af dine blokeringer sker ved, at jeg sender strømme af energi ind i din krop. Og det vil på intet tidspunkt gøre ondt.

Efter healingen vil du allerede mærke en forskel.

 

Klinik
Kliniken hvor der heales, efter en grundig samtale med klienten.

 

Og her ser vi Lars i aktion.
Og her ser vi Lars i aktion.