Fjernhealing

Fjernhealing

Når du ikke har mulighed for at komme til behandling på klinikken er fjernhealing en god behandlingsform ved pludselig opståede skader. Jo hurtigere behandlingen kommer i gang, desto hurtigere får du det godt igen.

Fjernhealing er energi-behandling, der er ubegrænset af tid og sted. Det er derfor du altid let og ubesværet kan få gavn af en fjernhealing. Du kan f.eks være derhjemme, være indlagt på sygehuset, eller være på ferie.

Overførslen af healings-energi fra behandler til klient virker lige så godt som, hvis du er fysisk til stede i klinikken. Ved fjernhealing er behandlingen den samme, vi er altså bare ikke det samme sted, men behandlingen er ofte lige så effektiv.

I praktisk foregå det på følgende måde: Du bestiller en fjernhealing hos os ved at ringe eller skrive en sms, du kan også sende en mail . Vi aftaler et tidspunkt og 10 minutter før den aftalte tid sender vi dig en sms med instruktioner. Hvis du har brug for mere kontakt ringer jeg dig gerne op.

Ved fjernhealing genoprettes din energetiske balance og virker sammen med kroppens egne helbredende kræfter. Du vil hurtig kunne mærke et øget velvære og en bedring af din sygdom eller skade.

Hurtig hjælp med fjernhealing

Formålet med en fjernhealing er, at du hurtigst muligt modtager hjælp til din pludselig opståede situation, og at du straks får hjælp til at starte ophelingen af din skade eller sygdom. Så snart du har det bedre, kan du begynde at få behandling på klinikken på helt almindelig vis.
Betaling for fjernhealing kan ske via MobilePay eller bankoverførsel før den aftalte tid. 

Kontakt LTH energy healing på Mobil nr 27912712 eller          mail@lth-healing.dk